90'

A-junioren zaterdag, A2, 3e klasse 07

20 september 2014 15:45

Bas van Ingen

De eerste thuiswedstrijd van onze A2 was een voortzetting van de eerste wedstrijd. Beter combinerend dan de tegenstander, diverse mogelijkheden maar geen doelpunten. Eigenlijk vrij saai. En dan lijkt het wachten op een spaarzame counter van DVSU, waardoor je de wedstrijd verliest.

Maar ook nu bleek de trainingsarbeid van de A2 zijn vruchten af te werpen in het slot. In de 72e minuut kon Danny intikken en drie minuten later scoorde Zakaria 2-0. Kat in het bakkie, zou je denken. Maar vijf minuten voor het einde vond DVSU de aansluiting, waardoor het billenknijpen leek te worden.

Gelukkig kon de A2 via een fraai slotstuk de 3-1 maken. Het was Ferry die strak de vrijlopende rechtsback Stan wist te vinden, die even strak voorzette, waar Danny stijlvol afrondde. Een oplossing die in de training diverse keren was geoefend. De mannen van Wilco kunnen tevreden zijn.

Opdracht voor de volgende week: meer echte kansen creëren en de afmaken.