Amsvorde - Vriendenschaar 2-8

Amsvorde 1 (zon)

2 - 8

12 januari 2014

Ons eerste elftal speelde vandaag een oefenwedstrijd tegen Amsvorde en verpletterde de Amersfoortse ploeg met 2-8.

Amsvorde bleek, getuige de uitslag, geen formidabele tegenstander.

De doelpunten werden gelijkelijk over beide helften verdeed, 1-4 in de eerste en 1-4 in de tweede helft. De strijd was eigenlijk al in de eerste helft beslist, doordat met 1-4 de ruststand werd bereikt.
Chaid Badaoui had hierin  een belangrijk aandeel, want hij scoorde een puntgave hattrick. Alle  doelpunten scoorde hij in de eerste helft.Bas van Overbeek en Boaz Souhuwat scoorden ieder ook twee doelpunten. We krijgen nog wel te horen wie ook nog een doelpunt heeft gescoord.

De overwinning zegt niet zo veel. Maar het is natuurlijk wel prettig de doelpuntenmachine te laten draaien aan de vooravond van de herstart van de competitie. Voor het zo ver is oefent ons eerste elftal dinsdagavond nog een keertje tegen WNC uit Waardenburg. En dan over een week staat het competitietreffen tegen Kampong op de agenda.

Berp Adelaar meldde dat behalve Sander Verbeek, nog geblesseerd, iedereen van de selectie weer fit is en het vervolg van de competitie met vertrouwen wordt tegemoet gezein.