MB1 wint strijd om de tweede plaats van DeltaSports

Delta Sports MB2

Meisjes B-junioren zaterdag, MB1, 2e klasse 11

16 november 2013 15:45

Bote de Haan

Delta Sports uit Houten, de nummer drie op de ranglijst, was op bezoek. Een spannende wedstrijd was het gevolg, waarbij de Vriendenschaar-meiden in de eerste helft duidelijk de betere partij waren, maar de goede keepster van Delta Sport stond een doelpunt in de weg. Vlak voor de rust wist Bianca toch een gaatje te vinden en scoorde de 1-0. Na de rust ging Delta Sports een stuk feller van start en met moeite wisten de meiden de gelijkmaker te voorkomen. Marinde wist met een paar knappe reddingen haar doel schoon te houden, waarna Vriendenschaar ook weer beter in de wedstrijd kwam. Het spel golfde heen en weer en de vermoeidheid begon toe te slaan. Vriendenschaar miste nog een paar mooie kansen op de 2-0 zodat het tot het einde toe spannend bleef. Met veel vechtlust werd de wedstrijd uitgespeeld en na het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter was iedereen erg tevreden met de 1-0 overwinning op een van de concurrenten op de ranglijst.