SCH'44 MB2

Meisjes B-junioren zaterdag, MB1, 2e klasse 11

9 november 2013 15:30

Bernard Kuijer

De meiden van de MB1 hebben na een spannende en gelijkopgaande wedstrijd gelijk gespeeld tegen SCH44. In de eerste helft hadden onze meiden het beste van het spel. Na ruim een halfuur spelen leverde dat dan ook een 1-0 voorsprong op door een doelpunt van Julia. In de tweede helft was de ploeg uit Harmelen de betere. Dankzij onder meer goed keeperswerk van Eva bleef het lang 1-0. Maar uit een corner wist SCH van dichtbij toch te scoren. Daarna herstelden onze meiden zich prima en op het einde van de wedstrijd kregen zij nog een paar aardige kansjes, maar het bleef 1-1. Het eerste gelijkspel van het seizoen. De afscheidnemende trainster Laura kreeg van de meiden, mede namens de ouders, als dank een klein afscheidscadeautje.