MB1 haalt mooie overwinning tegen Schalkwijk

1 - 5

Vriendenschaar MO17-1

Meisjes B-junioren zaterdag, MB1, 2e klasse 11

2 november 2013 11:00

De MB1 reisde deze ochtend af naar Schalkwijk voor de zevende competitiewedstrijd. De meiden speelden een goede eerste helft, waarin werd gescoord door alle drie de spitsen Maxime, Julia en Anouk. Tussendoor wist ook Schalkwijk een wat gelukkig doelpunt te maken, maar verdere kansen gaf de verdediging niet weg. In de tweede helft begon Schalkwijk zeer fel en de meiden van Vriendenschaar kwamen moeilijk onder de druk uit. Schalkwijk wist een paar kleine kansjes echter niet te verzilveren, waarna Virendenschaar het heft weer in handen nam. Een doelpunt van Demi bracht de stand op 1-4, waarna Julia uit een rebound voor de 1-5 eindscore zorgde. Een mooie en verdiende overwinning, zeker gelet op het goede spel in de eerste helft.