VVIJ MB1

Meisjes B-junioren zaterdag, MB1, 2e klasse 11

5 oktober 2013 11:30

Rolf Brinkhuis

De meiden van de MB1 wisten ook van VVIJ te winnen, een stugge tegenstander waar in de beker tegen was gelijkgespeeld. In de eerste helft schoot Marinde een hoekschop in 1 keer in het doel en dat was ondanks nog enkele aardige kansen ook de ruststand. In de tweede helft kwam de MB1 op een 2-0 voorsprong. Een voorzet van Anouk vanaf de rechterkant zeilde fraai over de erg goede keepster van VVIJ het doel in. VVIJ gaf echter niet op en kwam uit een vrije trap terug op 2-1, maar meer kansen gaf de verdediging niet weg. Na een prachtige rush van Demi kon Bianca het laatste tikje voor de 3-1 geven en was de winst definitief binnen.