2 - 7

Vriendenschaar MO17-1

Meisjes B-junioren zaterdag, MB1, 2e klasse 11

28 september 2013 13:45

De stadsderby bij en tegen Focus07 stond op het programma. Iedereen was extra gemotiveerd. De wedstrijd begon goed, want Julia kopte al in de eerste minuten een corner in het doel. Focus kwam snel terug tot 1-1, maar daarna was het alleen nog Vriendenschaar. Anouk was goed op schot en wist vijf keer te scoren. Ook Julia scoorde nog een keertje, zodat de teller op 7 kwam te staan. Focus scoorde in de tweede helft nog een keer tegen, zodat de einduitslag 2-7 was. Een mooie en verdiende overwinning. Komend weekend thuistegen VVIJ.