Benschop MB1

Meisjes B-junioren zaterdag, MB1, 2e klasse 11

21 september 2013 13:00

Bote de Haan

Na een flinke nederlaag vorige week tegen Lopik wisten de meiden van MB1 thuis te winnen van Benschop, waartegen ook al in een oefenwedstrijd werd gewonnen. Het werd opnieuw een spannende wedstrijd. Benschop kwam in de eerste helft met 0-2 voor, maar gelukkig wist Marcella vlak voor de rust tegen te scoren met een afstandsschot. De MB1 ging steeds beter spelen, wat in de tweede helft de verdiende gelijkmaker opleverde door een mooi schot van Marinde. Daarna bleef het spannend, maar onze verdediging hield goed stand. Tien minuten voor het einde scoorde Julia de winnende goal (3-2), zodat de eerste drie punten binnen zijn.