8 - 1

Vriendenschaar MO17-1

Meisjes B-junioren zaterdag, MB1, 2e klasse 11

14 september 2013 11:30

De meiden van de MB1 zijn slecht gestart in de competitie. Tegen de snelle spitsen van Lopik werd in de eerste helft geen goede verdediging gevonden. Zesmaal moest de bal uit het net worden gevist. De tweede helft was een stuk beter. Een groot aantal kansen werd echter om zeep geholpen en alleen Maxime wist een keer te scoren. In de laatste tien minuten werd nog alles of niets geprobeerd, maar dat leverde alleen twee tegendoelpunten op. Een 8-1 nederlaag, maar het betere spel in de tweede helft geeft goede hoop voor de komende wedstrijden