Wedstrijdverslag:
7 november 2009

Vriendenschaar F6 - Hercules F8
Stand: 1-5

Vandaag staat thuis de wedstrijd tegen Hercules F8 op de planning. Het team speelt met 4 meiden.

Hercules heeft 9 spelers wij 10, we spelen de wedstrijd dus 9 tegen 9. Gelukkig voor jullie want dan hoeven we er allemaal maar 5 minuutjes uit.

We beginnen met Joas in de Goal. En de vader van Omar is onze scheids.

Er is nog niets gebeurd en na drie minuten spelen is het 0-1, hoe kon dit toch gebeuren.

Daarna gaan we goed van start, na een ingooi, zet Marcin één van zijn solo’s in en gaat recht op het doel van onze tegenstander af. Hij gaat maar net naast. Bij deze actie kwam trouwens een sterk staaltje samenspel om de hoek, jullie worden echt elke week beter.

Dan moet Joas in actie komen, geen probleem keurig gered. Ook Yannick maakt het zijn tegenstander erg moeilijk en pakt de bal keurig af. Jelmer helpt Joas door een mooie redding voor ons doel te doen. Dan gaat Dani een poging wagen en gaat in de aanval, helaas wordt hij vlak voor het doel onderschept door zijn tegenstander. Hidde gaat Omar steeds meer vinden en ze laten een goed samenspel zien (zo zien we dat graag). Steyn mag een vrije trap nemen en neemt deze goed uit.

Dani is aan het bakkeleien met een meisje, het is dan al duidelijk dat deze meiden onze boys met hun mondje uit het evenwicht willen halen.

Na 15 minuten wordt het 0-2 en snel hierna 0-3.

Marcin wordt onderuit gehaald en mag ingooien. En ja hoor, dan komt er een prachtige treffer van Omar net voor rust 1-3. We gaan de rust in met een paar regenspetters en we hopen dat het droog blijft. Regen is nl. niet goed voor onze supporters, die weer in grote getalen aanwezig zijn.

De tweede helft gaat Dylan op doel, hij heeft zich voorgenomen om geen enkele bal door te laten.

Maar helaas maakt onze tegenstander het hem erg moeilijk en al vrij snel na de
rust is het 1-4.

Joas is ook als speler erg goed in vorm vandaag en blokt de bal goed af bij zijn tegenstander.

Als Dylan in actie moet komen, laat hij ons een mooie redding zien.

Hidde mag ingooien en doet dat verrassend naar achteren, dit pakt goed uit en hij bereikt Joas perfect.

Het wordt nogmaals erg gevaarlijk voor ons doel, maar Dylan heeft alles ondercontrole en houdt de bal eruit.

Dan gebeurt er heel snel een goede actie aan de overkant, voor ons doel, waar Devin zijn aandeel in heeft, maar hij gaat naast. Ze proberen het nog een keer, maar helaas weer niet gelukt.

We krijgen nog een doelpuntje tegen en de wedstrijd eindigt in 1-5.

Leuke wedstrijd, jullie waren erg aan elkaar gewaagd en hebben jullie mannetje weer keurig gestaan.

Volgende week 14 november om 10.00 uur uit tegen IJFC F4. Dit kan weleens een een zwaar partijtje worden. Wij leidsters hebben echter het volste vertrouwen in jullie, dus laat ze maar komen die IJFC-ers.