82'

Mannen Zondag standaard, 1, 4e klasse H

30 september 2012 14:00

Pennings, M.

Het eerste elftal heeft met 1-1 gelijk gespeeld tegen MSV '19, na lang in de tweede helft met 0-1 te hebben voorgestaan. Maar in de 82e minuut kwam MSV toch langszij.

Er stond een vrij harde wind schuin over het veld, waar Vriendenschaar tegenin moest spelen. Bij Vriendenschaar ontbraken Chahid Badaoui en Karim el Ghoulbezouri wegens familieaangelegenheden. Ilias Jijih maakte sinds lange tijd deel uit van de basis.

Kopbal van Vriendenschaar, net over.

Beide ploegen waren tegen elkaar opgewassen, maar gaandeweg de eerste helft kreeg Vriendenschaar de betere kansen.
In de 28e minuut moest MSV een schot van Vriendenshaar van de doellijn halen.
Pascal Rinck en Youssef Ramdani kregen daanra goede kansen om te scoren, maar de ingeschoten ballen gingen net naast.

In blessuretijd, de 46e minuut was al ingegaan, was het Cor Prein die de bal op de opgerukte Niek Amelink afspeelde. Niek pegelde de bal op een psychologisch belangrijk moment in het doel van MSV: 0-1.

Blessurebehandeling voor Youssef Ramdani.

De tweede helft liet een min of meer gelijk wedstrijdbeeld zien. Halverwege de tweede helft kreeg Pascal Rinck een goede kans links opzij, maar zijn schot belandde in het zijnet.

Ons elftal dacht dat het de wedstrijd wel op 0-1 zou kunnen houden en verslapte. Er werd in toenemende mate slordig gespeeld. En dat speelde uiteindelijk MSV in de kaart.

Pascal Rinck rukt op naar het MSV-doel

In de 82e minuut mocht MSV een corner nemen en de bal werd met een kopbal in het Vriendenschaardoel gewerkt: 1-1.

Vriendenschaar probeerde daarna nog een winnende treffer te produceren, maar dat was vergeefs. Het bleef 1-1.

Gezien de andere uitslagen was het gelijkspel niet zo gunstig voor ons elftal.

14.00 Focus '07 - SCH '44 4-6
14.00 Brederodes - Schalkwijk 6-1
14.00 Vreeswijk - Odijk 2-0
14.00 MSV '19 - Vriendenschaar 1-1
14.00 Aurora - PVCV 5-0
14.30 SMVC Fair Play - SVF 1-3
14.30 Faja Lobi/KDS - 't Goy 3-1

Voor de actuele stand, klik op ranglijst.