89'

Mannen Zondag standaard, 1, 4e klasse F

6 mei 2012 14:00

Beuving, C.

Vriendenschaar heeft met 5-0 verloren van Victoria. Een wat groot uitgevallen nederlaag. Vermoedelijk waren onze spelers toch al met hun hoofd bij de nacompetitie die nu voor de deur staat. Baarn wilde niet afhankelijk zijn van een nederlaag van ons elftal en won in Almere met 0-2 van AS '80. Daarmee is Baarn verdiend kampioen in onze afdeling geworden en gepromoveerd naar de derde klasse. Gefeliciteerd!

Het eerste half uur was er nog sprake van een aardige wedstrijd. Aan Vriendenschaarzijde werd de bal toen al vooral heen en weer getikt, hetgeen af en toe een aanval inleidde. In de 6e minuut gaf Jordan van Gestel zodanig richting aan de bal, dat die het midden hield tussen een voorzet en een gerichte trap op het doel. De bal ging net naast. Ook een vrije trap van Tim Copper ging in de 28e minuut  naast.

In de tussentijd had Roy Roodenburg zich een aantal keren kunnen onderscheiden door goed ingrijpen. Echter in de 31e minuut werd hij geslagen. Na een aanval van Victoria kon hij de bal nog wel vallend wegtikken, waarna de terugspringende bal alsnog door de spits van Victoria in het doel werd gekopt: 1-0.

Vriendenschaar bleef de bal rond tikken zonder dat men het doel van Victoria echt wist te vinden. In de 42e minuut werd het zelfs 2-0 voor Victoria. Bij een aanval van Victoria kreeg de Niek Amelink de bal verkeerd op zijn schoen en passeerde daarmee zijn eigen doelman.

2-0 was ook de ruststand.

In de tweede helft kreeg Vriendenschaar af en toe kansen, maar Victoria zorgde voor de doelpunten.
Zo kreeg Mohcine Ramdani al in de tweede minuut van de tweede helft de kans op een aansluitdoelpunt bij een verkeerde terugspeelbal van Victoria. Maar Mohcine hielp deze kans zelf om zeep.

In de 8e minuut balverlies bij Vriendenschaar. Een aanval van Victoria volgde, maar de bal werd via de lat over het doel van Vriendenschaar gelobd. In de 29e minuut van de tweede helft een soortgelijke situatie en nu ging de bal met een lob wel het doel van Vriendenschaar in:3-0. In de 36e minuut werd het 4-0. En hoe het kan gaan was te zien in de 44e minuut. De bal raakt bij een Vriendenschaaraanval de lat. De bal wordt meteen onderschept door Victoria. De counter die volgt, wordt beindigd met een vijfde doelpunt.

Geen goede beurt van ons elftal, dat volgende week BFC nog ontmoet. Baarn heeft het niet laten aankomen op een mogelijk verlies van Vriendenschaar en won met 0-2 in Almere van AS '80. Baarn terug in de derde klasse. En nu maar zien dat Baarn ook volgend seizoen een van onze tegenstanders is.

14.00 Laren '99 - BVV '31 3-1

Klik op ranglijst voor de actuele stand.

Onze fotograaf Ruud Veldhuizen heeft ook bij deze wedstrijd weer een aantal foto's gemaakt. Even hier klikken