Vriendenschaar JO12-1

D-Pupillen beker poule D5, Groep 4 106

5 september 2009 12:00

Sporting D6 - Vriendenschaar D5

Vandaag weer een spannende bekerwedstrijd op het programma. We vertrekken vol goede moed richting Utrecht om daar te spelen tegen Sporting. Helaas is onze spits Jordy nog steeds geblesseerd maar zijn mede aanvallers zijn nog gemotiveerder om eens wat te laten zien. Na een spannend eerste kwartier komen we helaas op 2-0 achterstand, maar door doelpunten van Mor en Sofian komen we nog voor de rust weer op gelijke hoogte. De spelers zijn er echt overtuigd van dat we deze wedstrijd eens gaan winnen, maar al snel valt de 3-2. Dit kunnen de mannen van de D5 natuurlijk niet hebben en Zakariya maakt 3-3.
Sporting maakt het ons in deze fase erg lastig, maar de verdedigers en onze keeper Haite blijven sterk overeind. Helaas valt er weer een doelpunt tegen, die wij een minuut later weer ongedaan maken, want opnieuw Zakariya scoort de 4-4. Verschillende goede aanvallen van onze mannen volgen elkaar nu op, maar we vergeten te scoren.
De D5 heeft nu zoveel kracht gebruikt dat Sporting kan uitlopen naar 6-4, wat ook de eindstand bleef.
Deze wedstrijd liet zien dat we nog veel aan ons samenspel moeten werken, en dat we als de competitie begint nog beter moeten zijn.