16'
30'

F-Pupillen (voorjaar), F2, 2e klasse 38

21 april 2012 10:45

Na vorige week verliezen, speelden we vandaag een spannende pot tegen Jonathan F2. De ploegen waren aan elkaar gewaagd. Thuis won Vriendenschaar van hen met 6-4, maar uit was het een andere pot.

Vriendenschaar begon sterk. Al in de eerste paar minuten kwamen de kansen. Het was echter de thuisploeg die de 1-0 maakte, Noah schoot de bal uit, deze belandde in de voeten van de tegenstander, die vervolgens kon scoren. Vriendenschaar zakte vanaf dat moment in. Des ondanks hadden we een goede keeper op doel, die de ballen goed tegen hield. Hierdoor kon stand in de eerste helft worden beperkt tot 1-0, want Jonathan had veel kansen.
In de rust werd het roer omgegooid, Corné verhuisde naar de rechtsbuiten positie, omdat hij zijn snelheid daar goed kon gebruiken. Ayoub werd duidelijk gemaakt dat hij meer moest overtikken.
De tweede helft verliep goed. Mohammed die de bal goed diep gaf op Ayoub, en deze vervolgens aan Yassine mee gaf, waardoor hij de 1-1 binnen kon tikken.
Maar Jonathan gaf niet op. Zij schoten op doel links-rechts in de hoeken maar Noah die goed heeft gekeept wist het doel schoon te houden.
Ondertussen werd Yassine gewisseld voor Lars. Na enkele minuten kreeg Lars de bal, maar schoot deze helaas in de handen van de keeper.
Kortom Vriendenschaar heeft gevochten voor wat ze waard waren en dat geldt ook voor Jonathan F2. Het was een leuke en spannende pot.