25'
36'

F-Pupillen (voorjaar), F2, 2e klasse 38

24 maart 2012 8:30

Vandaag speelden de jongens van de F2 een competitiewedstrijd thuis tegen FC Driebergen F2. Aan het begin van dit voorjaarseizoen speelden de jongens uit tegen hen, en verloorde met 6-0. Dus dat betekent dat we vandaag niet nog een keer met 6-0 moeten verliezen. Een ding was zeker het weer zat mee, maar zouden de jongens hierdoor beter voetballen? Hieronder het verslag.

Allereerst wil ik beginnen met de opstelling:
Noah Stolwijk keeper, Mohammed el Bouayadi
(Captain) rechtsback, Luke Bos centrum, Loek Davelaar linksback, Lars Kosterman rechtsvoor, Tarun van der Gouw spits en Yassin Jaddi linksvoor.

Wissels: Corné Pieter en Ayoub Achouy.

De jongens van Vriendenschaar begonnen matig. Maar het was Vriendenschaar die in de eerste paar minuten de kansen kregen om een doelpunt te maken. Vriendenschaar probeerde druk te zetten en dat lukte ook aardig. Maar het was Driebergen die op voorsprong kwam, dit kwam door balverlies voor het doel. Hierdoor zakte Vriendenschaar enige tijd in, waardoor Driebergen meer op ons helft kon spelen. Dit resulteerde tot enkele doelpogingen, maar Noah die goed keepte vandaag kon die doelpogingen onderscheppen. Enkele minuten later was het toch raak, Driebergen schoot en Noah die ons probeerde te redden liet per ongeluk de bal onder zijn armen doorglippen. De ruststand was: 0-2.
In de rust werd duidelijk gemaakt dat we niet op moesten geven, maar door moeten gaan om doelpunten te scoren.
De tweede helft verliep anders, Vriendenschaar begon te voetballen. Ayoub Achouy gaf een mooie bal op Tarun van der Gouw die vogelvrij stond, Tarun liep door en schoot de bal maar helaas resulteerde dit niet tot een doelpunt. Enkele minuten later was het Mohammed el Bouayadi die een mooie diepte pass gaf op Ayoub Achouy, hij nam de bal goed mee en hierdoor kon hij de 1-2 maken voor Vriendenschaar. Nadat dit doelpunt viel wilde de jongens meer. Aan alle kanten probeerde we zo snel mogelijk naar het doel te gaan. Vriendenschaar toonde veerkracht en wilskracht om een doelpunt te scoren. Na enige tijd waarbij de stand 1-2 was, scoorde Driebergen in de laatste paar minuten de 1-3 binnen. De wedstrijd was toen gespeeld.
Jammer dat we die punten niet in Culemborg konden houden, een gelijkspel was minimaal voor deze wedstrijd.
Volgende week speelt de F2 uit tegen FC Delta Sports '95 te Houten. We hebben deze tegenstander al eerder gehad, waarbij ze met 1-8 een maatje te groot waren, maar wie weet wat het volgende week wordt.

Wij wensen iedereen een goed weekend toe en bedankt voor jullie support langs de lijn.

Marvin Putuhena & Tolunay Sezer.
Trainer F2                  Trainer

Indien er nog leuke foto's zijn gemaakt van deze wedstrijd, mail dit dan door naar mij (Marvin), zodat ik de foto's op de site kan plaatsen.