25'
35'

F-Pupillen (voorjaar), F2, 2e klasse 38

10 maart 2012 8:45

Vandaag speelde Vriendenschaar F2 hen derde competitiewedstrijd dit jaar. Na een mooie overwinning van vorige week, hadden de jongens goede moed om deze wedstrijd te willen spelen.
We startte met de volgende opstelling:
Noah Stolwijk, Mohammed el Bouayadi, Corné Pieter, Luke Bos, Ayoub Achouy, Tarun van der Gouw en Lars Kosterman (captain).

Wissels: Yassine Jaddi en Loek Davelaar.

Al gauw kwamen de jongens met 1-0 achterstand, dit kwam doordat De Bilt goed kon opkomen vanaf de zijkanten. Maar Vriendenschaar probeerde te voetballen. Helaas kwam daar niet zoveel van. Enkele minuten later stonden de jongens al met 4-0 achter.
Atoyb die goed zijn man uitspeelde scoorde heel mooi. De stand 4-1 dit is ook de ruststand.
In de tweede helft werden de jongens wat feller. Maar het was echter Fc De Bilt die scoorde de stand was ondertussen uitgelopen naar 6-1.
Maar Mohammed el Bouayadi die heel goed kwam oplopen en door niemand werd aangepakt kon de 6-2 scoren voor Vriendenschaar. Dit is ook de eindstand.

Jongens jammer dat we hebben verloren, maar ik zag op bepaalde momenten heel goed voetbal én we konden toch nog 2 doelpuntjes mee pikken.