39'

18 februari 2012 9:00

Na een goede trainingsweek, speelde de F2 een oefenwedstrijd thuis tegen LRC F2 uit Leerdam.

Vriendenschaar begon met de volgende basisopstelling:

Doelman Noah Stolwijk, centrumverdediger Mohammed el Bouayadi, linksback Luke Bos,
rechts back Corné Pieter, linksvoor Tarun v/d Gouw, spits Ayoub Achouy en rechtsvoor Lars Kosterman.

Wissel   : Yassine Jaddi
Afwezig: Loek Davelaar (ziek)

Na het fluitsignaal zette Vriendenschaar goed druk. De eerst kans was voor Lars Kosterman, die net niet scoorde. Maar enkele minuten later kon Lars Kosterman op aangeven van Ayoub Achouy de 1-0 maken voor Vriendenschaar F2.
Dit was ook de ruststand.
In de tweede helft liep het anders. De wedstrijd kantelde in het voordeel van de tegenpartij. Door niet goed wegwerken van de bal, kon LRC de 1-1 maken. Hetzelfde geldt voor de 1-2, doordat Mohammed el Bouayadi de bal niet goed wegwerkte. Enkele minuten later had LRC een overtal situatie voorin. Hierdoor konden ze zeer gemakkelijk de 1-3 scoren. Enkele minuten later kreeg een speler van LRC de bal in de voeten. Hij haalde direct uit en schoot de 1-4 binnen.
Maar Vriendenschaar toonde veerkracht en doorzettingsvermogen, deze werd beloond. Door een mooi bal van Corné Pieter die een goede wedstrijd heeft gespeeld, kon de 2-4 worden gemaakt.
Vriendenschaar wilde meer. Door het goed opkomen van Luke Bos kon hij Yassine Jaddi aanspelen, waardoor Yassine  direct Ayoub Achouy kon aanspelen.
Ayoub Achouy passeerde een speler en scoorde in het rechter hoek de 3-4. Dit is tevens de einduitslag.

Volgende week dinsdag weer lekker trainen en de foto's van deze wedstrijd zal eerdaags op de site geplaats worden.

Voor nu een goed weekend! En tot volgende week.