35'
38'

F-Pupillen (voorjaar), F2, 2e klasse 38

3 maart 2012 8:30

Vandaag speelde Vriendenschaar haar tweede competitiewedstrijd. Voordat de wedstrijd begon maakte de F2 een teamfoto, deze zal z.s.m. op de site geplaatst worden.Vriendenschaar startte met de volgende spelers:Noah Stolwijk, Corné Pieter, Luke Bos, Loek Davelaar (captain), Lars Kosterman, Ayoub Achouy, Yassine Jaddi.
Wissels: Mohammed el Bouayadi, Tarun van der Gouw.

Vriendenschaar startte meteen goed. De spelers lieten de bal goed rondgaan, bouwde goed op vanaf de keeper en ze gingen het spel goed openen. Maar het was echter Jonathan die de 0-1 scoorde. Even later ook de 0-2. Maar Vriendenschaar F2 toonde veerkracht en motivatie om te willen winnen. Dat werd even later beloond met een mooi doelpunt van Luke Bos. Hij dribbelde goed vanaf de rechterkant op en scoorde in de korte hoek. Even later kwam Yassine Jaddi goed op vanaf de linker kant, hij schoot en scoorde de 2-2 binnen. 10 minuten later werd Mohammed el Bouayadi  ingebracht voor Corné Pieter en Tarun v/d Gouw voor Lars Kosterman.
De jongens van de F2 wilde meer, door goed verdedigend werk van Mohammed el Bouayadi kon Yassine de 3-2 scoren. Even later kreeg Tarun van der Gouw de bal, hij liep doed op en scoorde de 4-2 dit was tevend de ruststand.
Na enkele aanwijzingen begon Vriendenschaar F2 aan de 2e helft. Na ongeveer 10 minuten scoorde Ayoub Achouy de 5-2. Maar enkele minuten later kwam Jonathan terug naar 5-3.  Het bleef lang spannend, maar door goede reddingen van onze doelman Noah Stolwijk kon Jonathan niet scoren. Maar Vriendenschaar zette goed door. In de tussentijd werd Lars Kosterman in gebracht en Corné Pieter. De bal werd goed geopend door Ayoub Achouy naar Lars Kosterman hij kon de 6-3 scoren. Maar doordat Vriendenschaar F2 even niet stond op te letten kon Jonathan de 6-4 binnen tikken.

Kortom de jongens hebben goed voetbal gespeeld, waarbij de elementen die op de training benadrukt werden kwamen terug in de wedstrijd.
De foto's betreft deze wedstrijd zal eerdaags op de site geplaatst worden eveneens ons teamfoto, deze komt te staan onder de tabnaam Team- samenstelling.
Ik wens alle spelers een welverdiende weekend toe! En tot dinsdag.