Vriendenschaar F2 speelde vandaag hen eerste competitiewedstrijd uit tegen Fc Driebergen F2 in Driebergen.

Yassine Jaddi, links voor.

Wissel:    Lars Kosterman.
Afwezig: Corné Pieter.
Vriendenschaar verdedigt massaal

In de eerste paar minuten begon Vriendenschaar goed. Enige tijd later bleek Fc Driebergen tóch de bovenliggende partij te zijn. Door een overtal situatie van Driebergen F2 konden ze al vroeg in de wedstrijd de 1-0 scoren. Daarna kreeg Ayoub Achouy kansen om de gelijkmaker te maken.

Maar het was de thuisploeg die in de rust al met 3-0 voor stonden.
Na de rust werd Mohammed el Bouyadi eruit gehaald en werd Yassine Jaddi erin gezet.
Vriendenschaar probeerde te voetballen. Enkele minuten na rust werd er een eigen doelpunt gemaakt door Loek Davelaar. De stand 4-0 in het voordeel voor de thuisploeg.
10 minuten na rust werd Mohammed el Bouyadi weer ingezet en werd Tarun v/d Gouw eruit gehaald.

Maar het was toch Driebergen die meer balbezit had. Mohammed el Bouyadi die met goede bedoelingen de bal wilde wegschieten en deze verkeerd raakte en eigen doelpunt maakte was het gedaan voor Vriendenschaar. De stand 5-0.

In de laatste 5 minuten scoorde Fc Driebergen de 6-0 binnen. Dit is ook de eindstand.

Ondanks het verlies hebben we een sportieve wedstrijd gespeeld. Er zijn van deze wedstrijd nog foto's gemaakt, deze zijn te vinden onder het tabblad 'Link met foto's van de F2'. Dinsdag gaan we lekker trainen en ons opmaken voor de wedstrijd tegen Delta Sports F2.