65'
68'

C-Junioren C1, Hoofdklasse C

10 oktober 2009 10:15

Uit tegen Roda 46 stond vandaag op het programma. Op papier een zware tegenstander en dat bleek. Vriendenschaar had het vanaf de eerste minuut erg moeilijk. Het middenveld had niets in te brengen tegen de technisch betere spelers van Roda 46. We speelden letterlijk met de rug tegen de muur, maar desondanks hielden de jongens lang stand, mede doordat Beau goed werk leverde vanuit zijn goal.

Mede doordat het middenveld zoveel problemen had, was Willem genoodzaakt om in te grijpen. In de 30" minuut werd Maikel gewisseld voor Annas. even later brak de tegenstander door op links en Dyon haalde hem neer in het penalty gebied. Hij had geluk dat hij er zonder kaart vanaf kwam, maar wel een strafschop en 1-0 voor Roda 46.

De 2e helft kwam Vriendenschaar wat meer aan voetballen toe, maar echte kansen waren er niet, wel wat mogelijkheden maar dan moet je net het geluk hebben dat... Alperen werd gewisseld voor Martijn die overigens een zeer puike wedstrijd voetbalde en zijn rol perfect uitvoerde. Manel werd even later gewisseld voor Thom, maar het bleef moeilijk voetballen voor de jongens. In de 65" minuut ging het mis bij een uitval van Roda 46 en Marvin sprintte op de tegenstander af, maar kreeg een pijnscheut in zijn knie en viel neer met als gevolg dat zijn tegenstander kon doorlopen en de 2-0 binnen schoot en tegelijk was het eigenlijk gedaan met de wedstrijd. Even later volgde ook nog de 3-0 en we kunnen stellen dat we vandaag weinig te vertellen hadden. Roda 46 was ons op alle fronten de baas. Van de week gewoon weer lekker trainen en op naar de volgende wedstrijd.