37'

F-Pupillen (najaar), F2, 2e klasse 18

3 december 2011

FC De Bilt F2 - Cvv Vriendenschaar F2

Gaat de wedstrijd nou door of niet? Ja, de wedstrijd ging door. In de stromende regen vertrokken we richting De Bilt. We arriveerde aan de late kant. Dus dat betekent snel omkleden en dan snel richting het veld (als je hem kon vinden). Na een korte warming-up en bespreking startte we iets later aan de wedstrijd dan geplant.

We startte met de volgende opstelling: Noah Stolwijk keeper, Luke Bos rechts back, Mohammed el Bouayadi centrum, Corné Pieter rechts back, Yassine Jaddi links voor, Ayoub Achouy Captain in de spits en rechts voor Lars Kosterman.
In de wissel stond: Loek Davelaar. En Tarun van der Gouw was afwezig door ziekte.

Vriendenschaar startte matig, al gauw was het de tegenstander die de 1-0 binnen tikte. Na een aantal combinatie en acties scoorde ze de 2-0 de stand werd verder uitgebreid naar 3-0. Maar Ayoub die heel goed voetbalde deed een hele mooie actie hij was niet van de bal te krijgen, een goed oplettende Lars die naar binnen sneed kreeg de bal in de voeten en stond één op één met de keeper, door een mooi strak schot kon hij zijn eerste doelpunt scoren (in zijn voetbal carriére). De stand 3-1. Maar De Bilt gaf niet op, zij gingen de stand verder uitbreiden naar 6-1. Ondertussen kwam Loek het veld in die gewisseld werd voor Mohammed die een matige wedstrijd speelde.
Vriendenschaar liet zien dat ze geen genoegen nemen met 6-1, dus Ayoub maakte een gelijksoortige actie en gaf hem wéér goed voor Lars die opdat moment ook goed oplette kon wéér één op één gaan met de keeper, door een mooi strak schot scoorde hij zijn tweede voor dit seizoen de stand 6-2 dit was ook de ruststand.
In de tweede helft voetbalde Vriendenschaar F2 beter, we drukte goed op ons tegenstander, maar zij waren de betere opdat moment. De kansen die Fc De Bilt kreeg benutte ze goed. Ondertussen is de stand uitgelopen naar 8-2. Maar Ayoub die goed op kwam lopen kon vanaf de achterlijn in een keer scoren in de verre hoek. de stand 8-3. Maar het was tóch Fc De Bilt F2 die uiteindelijk won met 10-3.

Kortom ik wil jullie een compliment geven voor de positiviteit die jullie tegen over elkaar hadden, en op naar de volgende gedeelte van het seizoen. En wie weet, misschien biedt dat seizoen meer perspectief.
Volgende week trainen. Ik zal het programma op de site zetten t/m eind december. Dus houdt de site in de gaten.