37'
39'

F-Pupillen (najaar), F2, 2e klasse 18

19 november 2011 8:30

Vandaag speelde Vriendenschaar een thuiswedstrijd tegen Woudenberg F1. We startte met de volgende basisopstelling: Noah Stolwijk keeper C, Mohammed el Bouayadi centrum verdidiger, Luke Bos linksback, Corné Pieter rechtsback. Voorin hadden we links Yassine Jaddi, spits Ayoub Achouy en Lars Kosterman rechtsvoor.
Wissels: Tarun van der Gouw en Loek Davelaar.

In de eerste paar minuten speelde Woudenberg F1 goed voetbal. Maar Vriendenschaar probeerde tot zover het kon ook de bal rond te laten gaan. Maar het was echter Woudenberg F1 die de voorpsorng maakte. Dit gebeurde doordat Corné Pieter zich 'simpel' weg liet zetten door de spits van Woudenberg F1 0-1.
Paar minuten later werd er een overtreding gemaakt voor het doel van Woudenberg F1. Dit betekent dat wij een vrije trap krijgen. Yassine Jaddi die heel zelf verzekerd de vrije trap wilde nemen schoot de heel beheerst binnen. De stand 1-1.
Dit was tevens ook de ruststand.
Na een kleine aanwijzingen startte Vriendenschaar F2 aan de tweede helft.
De tweede helft was in het voordeel van ons tegenstander. Na ongeveer 30 minuten spelen staat het al 1-4. Maar de score zou worden uitgebreid tot 1-7.

Aanstaande dinsdag en donderdag gaan we lekker trainen. Aanstaande zaterdag hebben we geen competitewedstrijd.