36'
39'

F-Pupillen (najaar), F2, 2e klasse 18

12 november 2011 9:00

In de vroege ochtend reden we al vroeg weg voor de competitiewedstrijd Odijk F1 - Vriendenschaar F2. Eenmaal aangekomen en omgekleed gingen we het veld op. Na een pass en trap oefening en een rondo startte we aan de wedstrijd.

We startte met de volgende basisopstelling: Noah, Corné, Mohammed, Luke, Lars, Ayoub en Yassine.
Wissels: Loek en Tarun.

Vriendenschaar begon niet sterk aan de wedstrijd. Al gauw kwam de thuisploeg op voorsprong, 1-0. Vriendenschaar probeerde te voetballen, maar de ballen kwamen niet in de voeten, waardoor Odijk de aanval kon doorzetten. Dit resulteerde tot een doelpunt.
We gingen de rust in met 4-0 achterstand.
Vriendenschaar heeft in een eerdere wedstrijd laten zien dat ze een achterstand konden omzetten tot een gelijk eindstand. Dus we gingen de tweede helft in met goede moed.
Maar helaas mocht de goede moed niet baten. Ondertussen staan we al 8-0 achter. Maar desondanks de achterstand maakte Ayoub een hele mooie aanval een schot van hem die tegen de keeper ketste  kon Tarun die heel alert was de 8-1 maken. Maar het was toch Odijk die direct na de 8-1 de score verhoogde tot 9-1 en ten slotte 10-1.

Kortom een terechte overwinning voor Odijk F1.

Lex van der Gouw (vader van Tarun) heeft nog een aantal foto's gemaakt van de gespeelde wedstrijd, én bij het verslag van JSV F2- Vriendenschaar F2 heb ik nog een aantal foto's toegevoegd van deze wedstrijd.. Via de link hieronder zijn de foto's te bewonderen.