JSV Nieuwegein F2 - Vriendenschaar JO9-2

26'

F-Pupillen beker poule, F2, Groep 1 82

5 november 2011 10:00

-

Vandaag speelde Vriendenschaar F2 een bekerwedstrijd uit tegen JSV F2 te Nieuwegein. Met goede moed reden we rond 9:10 uur richting Nieuwegein.

We startte met de volgende opstelling: Noah Stolwijk op doel 'Héél verassend', Loek Davelaar linksback, Mohammed el Bouayadi cetraal achterin, Corné Pieter C rechtsback, Tarun van der Gouw in de spits, Lars Kosterman rechts voorin en Yassine Jaddi links voorin.
Wissels: Luke Bos en Ayoub Achouy.

Vriendenschaar zette vanaf minuut één goed druk op de tegenstander. Maar het was echter de tegenstander die de 1-0 binnen schoot. Maar Vriendenschaar gaf niet op. We kregen kans voor kans. Maar helaas werd deze niet benut. Yassine Jaddi die heel goed wegdraaide van zijn tegenstander kon de opening zoeken naar Lars Kosterman, en hij gaf de bal door naar Tarun van der Gouw waardoor hij de 1-1 kon maken. Direct zette Vriendenschaar meer druk op de tegenstander. Met resultaat, Yassine Jaddi die vrij stond kon door middel van een schot de 1-2 scoren. Maar circa twee minuten later zette JSV goed druk. Door een mooi schot scoorde zij de 2-2. Er vond een klein incident plaats op Corné Pieter waardoor hij in de rust werd gewisseld. Luke Bos kwam in voor Corné Pieter en Ayoub Achouy kwam in voor Yassine Jaddi.
In de tweede helft voetbalde Vriendenschaar beter. Er kwam meer druk op de tegenstander. Luke Bos die goed doorschoof kon de bal vanuit het midden verdelen naar de zijkanten. Kans voor kans voor Vriendenschaar. Maar deze werden niet benut door onze voorhoede. Maar het was toch Ayoub Achouy die de 2-3 scoorde. Maar direct daarna zette JSV goed druk op onze verdediging. Door een dekkingsfout kon JSV 3-3 scoren.
Maar Vriendenschaar gaf niet op. In de laatste 10 minuten kwam Yassine Jaddi in voor Lars Kosterman en Corné Pieter kwam in voor Loek Davelaar. In de laatste minuten ging Vriendenschaar heel goed voetballen. Tarun van der Gouw miste een kopbal voor het doel. Een mooie steek pass van Ayoub Achouy op Yassine Jaddi die zeker een doelpunt kon scoren maar deze helaas had gemist, zette Vriendenschaar goed door om de overwinning te pakken. En dat werd beloond in de 33e minuut scoorde Tarun van der Gouw voor Vriendenschaar de 3-4. Dit was tevens ook de eindstand.

We hebben een hele goede wedstrijd gespeeld. Iedereen heeft lekker gevoetbald en jullie hebben goed doorgezet om de overwinning naar Culemborg te nemen. Klasse!

Voor nu een heel fijn weekend en tot dinsdag.