42'

E-Pupillen beker poule E2, Groep 1 58

2 september 2009 18:00

Verslag bekerwedstrijd Houten E-1 –Vriendenschaar E-2

Vandaag stond de eerste serieuze wedstrijd van het seizoen op het programma tegen een geduchte tegenstander. Onze E-1 heeft dit in eerder stadium aan den lijve ondervonden hoe goed deze tegenstander is.

Voor de wedstrijd hadden wij afgesproken makkelijk te voetballen en de bal het werk te laten doen. De eerste helft hebben wij uitstekend gevoetbald en voerde iedereen zijn taken goed uit. Dit resulteerde in een schitterende goal van Joel die uit een moeilijke positie de bal toch achter het net wist te krijgen. Een groot compliment aan Jari die ondanks een bezoek aan de tandarts(twee kiezen getrokken) voor de wedstrijd een uitstekende eerste helft heeft gespeeld. Ons spel was in de eerste helft verzorgd en fris. Onze tegenstander wist zich even geen raad met ons. Onze verdediging stond onder druk maar wist zich knap staande te houden de eerste helft. Met een verdiende 0-1 voorsprong gingen wij dan ook de rust in.

De tweede helft begonnen wij ook goed. Door een paar schoonheidsfoutjes kwamen wij jammer genoeg achter. Houten begon ook lekker te draaien en goed te combineren. Met wat meer rust in ons spel in de tweede helft hadden wij meer uit deze wedstrijd kunnen halen. Jammer genoeg moesten wij aan het kortste eind trekken tegen een goed spelend Houten die in tegenstelling tot onze jongens al twee jaar samenspelen. Raymond Otten wist de schade nog enigszins beperkt te houden door zijn eerste doelpunt voor de E-2 te scoren. Uiteindelijk hebben wij met 8-2 verloren. Zeker een geflatteerde uitslag als je het over de hele wedstrijd bekijkt.

Mede door het spel in de eerste in de eerste helft hebben wij laten zien in staat te zijn goed en verzorgend voetbal te kunnen spelen. Dit biedt zeker goede perspectieven voor de komende wedstrijden Een groot compliment voor onze jongens qua spel en inzet is zeker op zijn plaats voor deze wedstrijd.

Volgende wedstrijd gaan wij er weer tegenaan!