86'

Mannen KNVB beker Amateur poule 1, Groep 1 102

30 augustus 2009 14:00

Puijk, N.

Er stond niks meer op het spel. Zowel Vriendenschaar als OSM waren voor de beker uitgeschakeld. Het treffen in Maarssen was 'pro forma'.

Toch hadden we wat meer verwacht zo aan de vooravond van de echte competitie. Maar dat zat er vandaag niet in tegen OSM, dat toch een klasse lager speelt dan Vriendenschaar.

In de eerste helftspeelde ons elftal uiterst matig. Na twintig minuten spelen opende OSM de score. De 1-0 was ook de ruststand.
Hoewel Vriendenschaar in de tweede helft beter speelde, kwamen er geen Culemborgse doelpunten. Wel waren er wat kleine kansen.
Vier minuten voor tijd maakte OSM de wedstrijd af door nog eens te scoren: 2-0.

Een slechte generale repetitie wordt nogal eens gevolgd door een goed eerste optreden. Laten we dat maar hopen voor a.s. zondag.