Wedstrijdverslag Delts Sports F2 - Vriendenschaar F2

Vandaag speelde Vriendenschaar een competitiewedstrijd tegen Delta Sports F2 te Houten. Nadat iedereen zich had verzameld bij het clubhuis vertrokken we in de ochtend richting Houten.
Hieronder het verslag.

We startte vandaag met de volgende basisopstelling: Noah Stolwijk op het doel, Luke Bos rechts achter, Mohammed el Bouyadi centrum verdediger, Loek Davelaar (C) links achter, Lars Kosterman rechts voor, Ayoub Achouay spits en ten slotte Yassine Jaddi links voor.

Vriendenschaar begon niet sterk aan de wedstrijd. De tegenstander was véél scherper dan dat wij het waren. En het duurde niet lang vorrdag er een doelpunt viel. Doordat we achteruit liepen en niet vooruit verdedigden (zoals afgesproken). Vriendenschaar probeerde te voetballen maar de aansluiting tussen de spits en de rechts voor was té groot om hem in de voeten de spelen. Maar Delta Sprots zette druk, doordat we niet goed keken stond een man van de tegenstander vogel vrij. Hem werd de bal gegeven en hij kon vervolgens de 2-0 scoren. Na een aantal reddingen van Noah en het goed verdedigende werk van Luke en Loek moest Vriendenschaar er aan geloven om de 3-0 om de oren te krijgen. Voor de rust kreeg Tarun van der Gouw nog een goude kans. Maar ook deze werd helaas niet doeltreffend.
In de rust moest het anders. Wij moesten meer druk zetten op de bal, en we moesten ons duel willen winnen. Na een kleine aanwijzingen ging Vriendenschaar de tweede helft in.
Niet snel nadat de tweede helft begon scoorde Delta Sports opnieuw door een mooi schot op doel. De stand was 4-0. Delta Sports zette óók in de tweede helft goed druk op ons. En na c.a. 6 minuten viel de 5-0. Onder tussen werd Corné Pieter ingezet. Hij speelde rechts voor en werd gewisseld voor Ayoub. Conré die goed zijn snelheid gebruikte wist een aantal keren goed op te komen. En voorzetten te geven. Maar ja dan moet er wel iemand staan, want opdat moment was Yassine te laat voor het doel om de bal via de tweede paal in te tikken.
Toen kreeg Vriendenschaar een penalty tegen. Door een hele goede redding van ons keeper Noah Stolwijk kon Vriendenschaar de 6-0 tegen houden. Dit was tevens niet zijn enige goede reddingen. Vriendenschaar zette de aanval voort. Maar helaas konden we geen doelpunt maken. En ja als wij ze niet maken, dan maakt ons tegenstander ze wel. Nog ongeveer 6 minuten te gaan scoorde Delta Sports vanuit een schot de 6-0. Dit was tevens ook de eindstand.

Ik wil jullie bedanken voor jullie inzet voor deze week. Volgende week lekker trainen. En aanstaande zaterdag zijn we vrij. Allemaal een heel fijn weekend.