...

Mannen KNVB beker Amateur poule 1, Groep 1 102

25 augustus 2009 19:30

Dijk, J.R. van

Vriendenschaar is in de bekerwedstrijd tegen SVL, gisteravond, tegen een 0-3 nederlaag aan gelopen. Gezien de krachtsverhoudingen verdiende SVL de overwinning, maar was de 0-3 enigszins geflatteerd.

SVL dat uitkomt in de tweede klasse zaterdag, was de wat sterkere ploeg. In de eerste helft speelde ons elftal tegen deze stugge ploeg zeker niet slecht. Door de bal goed rond te spelen werden er weinig kansen weggegeven. Maar veel eigen kansen deden zich echter ook niet voor.

Tot aan de 67e minuut leverde ons elftal in verdedigende zin goed weerwerk. Toen viel het eerste doelpunt voor SVL na een verre ingooi. De bal werd doorgekopt en ingetikt.

Daarna moesten wij meer komen en werden de ruimtes wat groter. Hier profiteerde SVL opnieuw van in de 79e minuut (0-2).  In de 88e minuut  werd het zelfs nog 0 -3  door een individuele actie van de spits van SVL.

Daarna zagen we een mooie aanvan van ons over links.|Harry Buur leverde een puike voorzet en Jordan van Gestel kopte daaruit steenhard op de lat. Brian Kosterman kwam vervolgens net een teenlengte tekort om de keeper van SVL te verrassen.