FC Driebergen F2

38'

F-Pupillen (najaar), F2, 2e klasse 18

8 oktober 2011 8:30

Lekker vroeg in de ochtend werden er van de jongens allemaal eerst een foto genomen voor op de site. Daarna maakte Vriendenschaar F2 zich op voor de thuiswedstrijd tegen FC Driebergen F2. Hoeveel kansen wil je nog hebben om een doelpunt te scoren?!

We startte met de volgende opstelling: Noah Stolwijk op doel, Mohammed el Bouyadi centrum verdediger, Loek Davelaar links back, Corné Pieter rechts back, Ayoub Achouy in de spits, Tarun v/d Gouw links voor en ten slotte Lars Kosterman rechts voor.
Wissel: Yassine Jaddi.Luke Bos was deze wedstrijd afwezig (weekendje weg).

Vriendenschaar startte matig. In de eerste paar minuten had Vriendenschaar moeite om hun man op te pakken en soms gingen de ballen gevaarlijk door het midden.
Maar ondanks dat heeft Vriendenschaar zich goed herpakt in de eerste helft. Na een aantal kansen van Driebergen en een aantal mooie reddingen van Noah moest Vriendenschaar wat scherper worden. Aantal ballen vielen goed op Lars waarna hij deze mooi diep schoot naar Ayoub die opdat moment goed doorliep en kon gaan scoren. Maar helaas verzuimden wij wederom weer om een doelpunt te maken.
De tweede helft lag het veel anders. Vriendenschaar had veel kansen eentje van Ayoub die naast schoot nadat hij in zijn rug werd geduwd. Opdat moment moeten wij consequent blijven en gewoon scoren, want Ayoub had opdat moment een één tegen één situatie. Helaas misde Yassine een penalty, nadat er een overtreding op hem plaats vond. Vriendenscaar ging door stomen en drukte door op de tegenstander.
Aantal minuten verder vond er een overtreding plaats op Conré die geblesseerd het veld uit moest. Kort erna nog een overteding maar dan op Lars. Gelukkig kon hij zich snel herstellen van zijn pijn. En ja na twee overtredingen kan de derde ook wel weer bij.
De derde overtreding was op Tarun. Gelukkig kon hij ook zich snel herstellen van zijn pijn. Zo liep aan de kant van de tegenstander frustratie op de scheidsrechter. Aan ons de taak om ons gewoon met het spel bezig te houden en ons niet te laten afleiden. Dat deden wij ook. Mijn complimenten voor Vriendenschaar F2 hoe wij ons netjes hebbe gehouden en dat we ook ons niet uit het spel hebben gehouden. Maar dan dat laatste minuutje een corner voor Driebergen en ja de bal viel goed neer voor de voeten van een speler en die haalde goed uit en opeens sta 0-1 achter. Dit is ook tevens de eindstand.

Zoals u in de inleiding al las hoeveel kansen heb je nog nodig om te willen scoren?

Ik dank jullie bij dezen allemaal voor jullie inzet en ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend!