50'

Mannen Zondag standaard, 1, 4e klasse F

2 oktober 2011 14:00

IJzendoorn

Vriendenschaar heeft de wedstrijd tegen BVV'31 met 1-2 gewonnen. De rust werd bereikt met een 0-1 stand. De eerste helft was niet om aan te zien. De tweede helft was meer het aanzien waard. Na 0-2 werd het uiteindelijk 1-2.

Het publiek werd in de eerste helft 'getracteerd' op een bar slechte wedstrijd, juist ook van Vriendenschaarzijde. Kwam het door het warme weer of door het gevoel 'koploper'  te zijn? Joost mag het weten. Maar tegen BVV '31 werd veel te voorzichtig gespeeld. De combinaties liepen niet en de ballen kwamen niet aan.
BVV '31 stelde ook weinig voor. Vermeldenswaard is hooguit een hard schot op het Vriendenschaardoel in de 25e minuut. De bal ging net over.

Toch kwam Vriendenschaar in de 36e minuut op voorsprong. Een aanval over rechts verliep via Tibor Veldhuizen. Deze zette voor, waarna  Bas van Overbeek de mogelijkheid geboden werd om te scoren. De keeper van BVV redde echter, maar de terugspringende bal kwam voor de voeten van Terrence Stolp en die was doeltreffend: 0-1.

Terrence Stolp scoort 0-1

De wedstrijd hobbelde hierna voort. Geen vermeldenswaardige zaken meer en zo werd de rust bereikt met 0-1.

In de tweede helft begon Vriendenschaar met Cor Prein in het elftal. Said Badaoui was vervangen. Na vijf minuten was het Cor die een aanval van BVV onderbrak. Er volgde een voorzet op Tibor Veldhuizen en via Boaz Souhuwat kwam de bal bij Terrence Stolp. Deze haalde hard en doeltreffend uit: 0-2.

Gevaarlijk moment voor het Vriendenschaardoel. Roy knapt het netjes op.

Cor Prein was in de 65e minuut ongewild ook betrokken bij de 1-2. Bij een schouderduw werd Cor over de zijlijn gesmeten en hij bleef geblesseerd liggen. Het spel mocht echter doorgaan en in de verwarring die zich kennelijk bij Vriendenschaar voordeed, scoorde BVV 1-2.

Hierna volgde een periode waarbij het spel over een weer golfde, maar beide ploegen toch niet in staat waren te scoren.

Nog eens Terrence in actie, die beide doelpunten fabriceerde.

Er moest veelvuldig gestopt worden wegens blessures, waardoor de wedstrijd nog tien minuten uitliep. Maar Vriendenschaar bleef aan de positieve kant van de score.

14.00 't Gooi - BFC 2-2
14.00 Baarn - HVC 5-3
14.00 Zeist - Victoria 2-0
14.00 Laren '99 - KVVA 2-0
14.00 BVV '31 - Vrindenschaar 1-2
14.30 AS '80 - Hooglanderveen 2-2
15.00 Zuidoost United - Amsvorde 0-3

Klik op ranglijst voor de actuele stand.
Ruud Veldhuizen schoot weer een aantal foto's. Klik hier.