15'
28'

F-Pupillen beker poule, F2, Groep 1 82

24 september 2011 9:00

Vandaag speelde Vriendenschaar F2 een hele goede wedstrijd tegen       VVIJ F6 uit IJsselstein. Maar we beginnen eerst bij het begin. Hier onder het verslag:

Vriendenschaar startte met de volgende opstelling: Noah Stolwijk op doel, Luke Bos links achter, Mohammed el Bouayadi centraal achterin, Loek Davelaar rechts achter, Lars Kosterman in de spits, Tarun van der Gouw rechts voor en ten slotte Yassine Jaddi die tevens deze wedstrijd de captain was speelde links voor.

Vriendenschaar voetbalde heel goed, vooral in de eerste paar minuten hadden we kansen die een doelpuntwaard  kon zijn. Yassin Jaddi die een héle goede wedstrijd speelde had een aantal kansen, hij kapte zijn tegenstander heel goed uit. We verzuimden helaas om de kansen te benutten. Na 10 minuten werd Ayoub Achouy ingezet op de spits positie hij werd gewisseld voor Lars Kosterman en Corné Pieter werd gewisseld voor  Tarun van der Gouw  . Hierdoor kwam er meer dreiging voorin. combinatie Yassine en Ayoub was super!

Maar het was tóch de tegenstander die de 0-1 op hun naam hadden. Een voorzet vanuit de linker kant werd verkeerd weggewerkt door Noah, hij stootte de bal zijn eigen doel in. Vervolgens werd er verder goed gevoetbald Noah probeerde op te bouwen en passte naar Luke Bos, doordat hij té lang wachtte kon de tegenstander de bal oppikken en       de 0-2 scoren. Even later viel ook de 0-3.

In de tweede helft kwam Lars Kosterman in voor Luke Bos. De possitie's in de tweede helft: Noah op doel, Mohammed centraal achterin, Loek links achter Corné rechts achter, Lars rechts voor, Ayoub in de spits en ten slotte Yassine links voor.
We zette in de tweede helft meer druk op onze tegenstander. Hierdoor konden we de tegenstander goed vastzetten. De bal werd in de loop gegeven aan Ayoub door zijn snelheid en controle tikte hij de 1-3 binnen. De bal werd gegeven op Corné hij gebruikte zijn snelheid langs de lijn en kwam heel goed op en opende de bal naar de linker kant op Yassine die de bal vervolgens aan Ayoub gaf, maar helaas hij maakte de kans niet af.
De bal werd gegeven op Lars hij zag het gat bij Tarun die opdat moment goed is doorgeschoven. En er was dan maar één ding SCHIETEN! En ja hoor hij scoorde de       2-3voor Vriendenschaar F2. Vriendenschaar zag dat er meer uit de wedstrijd te putten was. En dat was het ook. We waren opdat moment alleen maar gericht om de 3-3 te maken. De laatste paar minuten was alles of niets. Tarun die net als alle anderen een goede wedstrijd speelde schoot de bal, de keeper leek de bal te stoppen maar deze glipte onder hem door de stand 3-3! In de laatste minuut kreeg Ayoub nog een kans, maar deze werd helaas niet benut.

Kortom: Vriendenschaar heeft een héle goede wedstrijd gespeeld. Jongens heel goed dat jullie voor elkaar hebben geknokt om tóch een puntje te pakken. Klasse! Ik zou zeggen zet dit voort.

Ik wens jullie een fijn maar ook een welverdiende weekend toe!