30'
37'

27 augustus 2011 9:00

Vandaag oefende de F2 van Vriendenschaar tegen de F2 van Theole uit Tiel.

We startte met de volgende opstelling: Senna Perrier op doel( van de F1 vervangt keeper Noah Stolwijk, weekendje weg), Luke Bos links achter, Corné Pieter rechts achter, Ayoub Achouay in het midden, Tarun van der Gouw rechts voor,
Lars Kosterman in de spits en Yassine Jaddi links voor.

De F2 begon goed aan de wedstrijd. Maar de bal wilde er niet in. De F2 van Theole werden naarmate de wedstrijd vorded sterker. En toen viel het eerste doelpunt. Maar vriendenschaar gaf niet op. De 0-2 viel paar minuten later. Na rust werd er wat beter gevoetbald. De 0-3 viel eenbeetje ongelukkig, doordat Mohammed de bal door het midden weg werkte. De bal werd goed onderschept door de tegenstander, waardoor hij de 0-3 binnen kon tikken.
Maar vriendenschaar toonde doorzettingsvermogen en niet veel later scoorde Ayoub een doelpunt de stand: 1-3.  Vriendenschaar zette door maar Theole scoorde de 1-4 binnen. Maar nog steeds gaf vriendenschaar niet op. Dat dat werd beloond. Mohammed rondde mooi af en het werd 2-4. Dit is tevens de eindstand.

Ondanks het verlies wil ik jullie allen bedanken voor jullie inzet! Senna jij ook bedankt voor je inzet.