F-Pupillen (najaar), F2, 2e klasse 18

10 september 2011 8:30

Vandaag speelde Vriendenschaar F2 thuis tegen Jonathan F2 uit Zeist. De zon scheen in de vroege ochtend  betekent dit dan dat vriendenschaar de 3 punten zou pakken? Hieronder het verslag.

De F2 startte met de volgende opstelling: Op doel Noah Stolwijk, Rechts achter Mohammed el Bouayadi, Links achter Luke Bos, in het midden Tarun van der Gouw, links voor Yassin Jaddi, spits Lars Kosterman en ten slotte Corne Pieter rechts voor.

We startte goed. Vriendenschaar zette Jonathan goed onder druk in de eerste paar minuten. Er waren een aantal kansen voor de F2 van Vriendenschaar. We hadden zeker twee kansen die wel eens doeltreffend konden worden, maar deze werden niet benut, helaas.
De 0-1 viel doordat we alleen maar zaten te kijken wat de tegenstander doet en dat we niet erop af gingen. Na rust werden er aantal dingen besproken. In de hoop dat de tweede helft in ons voordeel zou zijn.
De tweede helft ging niet helemaal goed. Ayoub had een aantal kansen, maar doordat hij té lang met de bal aan zijn voet bleef was het snel gedaan met zijn balbezit.
Jonathan zette de aanval vervolgens voort, dit betekent dat Mohammed die overigens een goede wedstrijd speelde één tegen één stond. Maar hij zette een hele goede sliding in, waardoor Jonathan balverlies leed.
Des te langer de wedstrijd vordert zakte verslapte Vriendenschaar. Dus is het simpel om de 0-2 binnen te tikken en vervolgens de 0-3. De 0-4 viel zeer ongelukkig doordat Mohammed de bal door het midden speelde en de tegenstander die bal kon onderscheppen. Er zat meer in voor Jonathan, maar dankzij Noah Stolwijk die héél goed keepte kon de stand niet verder oplopen.
In de slot fase werd er nog één keer gescoord door Jonathan de stand 0-5 dit was tevens ook de eindstand.

Ondank het verlies zag ik hoe we probeerde om de drie punten in Culemborg te houden. Ik zag op bepaalde momenten een goed positiespel. Maar ik zag ook dat er meer rust was in het spel. Als we deze ''groei''  doorzetten wie weet waar we straks eindigen.
Ik dank jullie allemaal voor jullie inzet deze week.