9 - 3

DOVO A3

A-Junioren, A2, 3e klasse F

7 mei 2011 12:00

Een warme dag om te voetballen. De tegenstander komt net op tijd. Na vijf minuten struikelt een verdediger over de bal en slaat die vervolgens twee keer. Penalty voor ons. Demir scoort. Iets later maken Sander en Merlin er achter eenpotje van waarna de tegenstander met een gelukkige beweging de bal het doel in krijgt. Onze aftrap leidt via een voorzet van Jordy meteen tot een tegemdoelpunt. Zo is er genoeg beweging. Merlin moet met een katachtige sprong het uiterste doen om de gelijkmaker weer tegen te houden. Wanneer Nick B vanaf de eigen helft met de bal weg kan sprinten doet hij precies wat we ondertussen verwachten: scoren. Uit een voorzet van diezelfe Nick kan Dennie de 4-1 maken. Vlak voor rust is er een vrije trap voor de tegenstander. De bal komt anders terecht dan gedacht waardoor iedereen ernaar staat te kijken, Merlin misgrijpt en we met 4-2 de rust in gaan. Na de rust (limonade in de kleedkamer) scoort Pim al snel. Nick B wordt beloond voor het blijven werken en krijgt uit de kluts de bal mee om te scoren. Daarna wordt het allemaal heel gezapig. De scheidsrechter stopt de wedstrijd om te laten drinken. 2 vermeldenswaardige momenten nog. Cedric zet voor, tegen de kont van Nick B waarna Nick P kan scoren. Als afsluiting scoort Jordy nog in de laatste minuut. De tegenstander had het toen al lang gehad met ons en de scheidsrechter. Veel gepiep en geklaag, en rode en en gele kaart voor zeuren. Ons team kan er allemaal niet mee zitten en drinkt na afloop een biertje in de kleedkamer en op het nieuwe terras. Of je nou flesjes of je eigen bier mee mag brengen, is voorlopig nog onduidelijk :)