Vriendenschaar JO19-2

A-Junioren, A2, 3e klasse F

26 maart 2011 11:00

Te vroeg?
Half tien vertrekken om helemaal naar Vinkeveen af te reizen. Een vrij vroege start waarbij we slecht opstarten. Na tien minuten staan we 2-0 achter. Gelukkig gaat het niet in dit tempo door. Nick Bolhuis krijgt pas na een kwartier een eerste kans. Daan kleunt stevig in op de tegenstander en komt pas weer in de wedstrijd als Hans dreigt een kus te geven: garantie voor snel herstel.
Iets later zien we Pims eerste rush over het veld. Een goede voorzet volgt maar Dennie is net te laat.
Als de tegenstander met een hoge karatetrap de bal probeert weg te trappen verdienen we een vrije trap. Nick P plaatst die fraai over de grond, verrassend maar de keeper is op tijd erbij met zijn voet.
Diezelfde Nick is iets later alleen voor de keeper na een fraaie voorzet van Cedric, lobt mooi over de keeper maar de bal gaat zo langzaam dat deze er alsnog bij kan. Iets later kan Cedric zelf wel scoren uit een voorzet van Jordy.
De eerste helft eindigt met een kleine opstand langs de lijn als Vincent zijn irritatie over de tegenstander vertaalt in een trap.
Na de rust lijken we het spel te controleren maar dat verandert al snel. De tegenstander loopt, oa weer door een slappe terugspeelbal, uit naar 5-1. Bij een aantal van het team wordt de energie meer gericht op de tegenstander dan goed spel. Uiteindelijk wordt Nick P daarom van het veld gehaald als beide teams elkaar lijken aan te vliegen.  We weten nu zeker dat het niet meer leuk gaat worden. Jammer.