22 januari 2011 15:30

Oorschot, H. van

Kort verslag (want 3 weken later gemaakt)
Pim maakte na 20 minuten gelijk.
Even later hadden beide partijen een mooie kans (Nick P net voorlangs; vingertoppen van Merlin redden) die niet werd gemaakt. Ook de overige kansen in de eerste helft leidden niet tot een voorsprong. In een aanval van de tegenstander raakte Sander de bal waardoor deze van richting veranderde en Merlin op het verkeerde been stond. Door dit eigen doelpunt gingen we met een 1-2 achterstand de kleedkamer in.
Psychologisch was dat blijkbaar niet te verteren en in de tweede helft liep de tegenstander uit tot 1-5. Met de doelpunten van Pim kwam er weer wat swung in de groep. 3-5 was misschien nog te overbruggen.
Die hoop werd in de laatste fase van de wedstrijd helaas geen waarheid, zeker niet toen de tegenstander er nog een zesde doelpunt in knalde.