0 - 0

Mannen Zondag standaard, 1, 3e klasse D

16 januari 2011 14:30

Steur, P.G.

Vriendenschaar heeft bij Magreb '90 met 0-0 gelijk gespeeld. Hoewel er opnieuw niet gewonnen werd en ook ditmaal het net niet werd gevonden, speelde Vriendenschaar een heel aardige partij voetbal dat wellicht perspectief biedt voor de volgende wedstrijden. Door de uitslagen van vandaag is ons elftal in ieder geval niet verder achterop geraakt.

In de eerste helft speelde Vriendenschaar een aardige pot voetbal en was het de betere partij. Er waren twee goede kansen. Na twintig minuten schoot Jerrol Suitela de bal net voorlangs het doel. Volgens ooggetuige had hij de bal beter kunnen afgeven op de mee opgestoomde Brian Kosterman. Enkele minuten later had Vriendenschaar een corner te nemen. De bal kwam bij Ilias el Karicha nadat de bal van een Magrebspeler was ontfutseld. Maar ook zijn schot ging net naast.
Tegen de dertigste minuut ontsnapte Vriendenschaar aan een achterstand toen een aanvaller de bal buiten het bereik van Vincent Rinck tegen de paal schoot.
Vijf minuten later nog een goede actie van Vriendenschaar, maar bij de afwerking ontbrak het overzicht en ging de bal bovendien naast.

Rust 0-0

Na rust speelde  Magreb '90 wat constructiever dan Vriendenschaar, maar verder was er tot halverwege de tweede helft weinig opwindends te melden. Rond de 20e minuut raakte Boaz Souhuwat geblesseerd. Trainer Gerrit Plomp maakte van deze gelegenheid gebruik om direct te wisselen. Boaz kon niet meer verder en ook Zihno Neves kwam uit het veld. Ayrson Patty en Said kwamen voor hen in het veld. Even later, in de 26e minuut een actie over links met de sterk mee opgekomen Sander van Overbeek die keihard uithaalde. Helaas werd de bal door de keeper uit de bovenhoek geranseld, zodat de stand nog 0-0 bleef.

In de slotfase drong Vriendenschaar sterk aan en ging voluit voor de overwinning. Dit resulteerde in enkele aardige kansen voor onder meer Ayrson Patty en Brian Kosterman, maar die werden niet benut. De laatste kans was echter voor Magreb maar gelukkig werd ook hier de bal buiten de palen gehouden. Het bleef uiteindelijk 0-0.en daar konden beide partijen mee leven. Nog een compliment voor de scheidsrechter die een voortreffelijke wedstrijd heeft gefloten.

Brederodes - MSV '19 2-2

De wedstrijd van Vriendenschaar begon om 14.30 uur en dat geldt ook voor de wedstrijd van AS '80 . De overige wedstrijden vingen om 14.00 uur aan.

Voor de actuele stand klik op ranglijst.