Nick Bolhuis (schot)

A-Junioren, A2, 3e klasse F

20 november 2010 14:45

Trage start
Deze wedstrijd kende op alle fronten een trage start. KH had een mail gemist zodat Hennie nog snel gebeld moest worden om te rijden. Daardoor vertrokken we te laat en door de perikelen onderweg duurde het ook wat langer. Jordy had ook ongeveer een halve wedstrijd nodig om zich zelf te vinden. Dat gebeurde eigenlijk ook zo met het team. Na een kwartier lukte het Pim om een doelpunt te scoren. Ook al werd er niet gevlagd, de scheidsrechter keurde het toch af (later gaf hij toe dat het misschien onterecht was). De eerste helft werd gekenmerkt door veel fouten. Pim kopte vlak voor doel over, Jetse lukte het niet om alleen voor de keeper te scoren, Nick B maakte het ook niet af. De afsluitende fout van de eerste helft was van Casper die een terugspeelbal verkeerd inzette. De tegenstander ging er dan ook met de bal van door en maakte vlak voor rust gelijk (1-1).
Na de rust zat er wat meer felheid in het team en kwam men meer tot voetballen. De keeper van de tegenstander lijdde er letterlijk onder want werd wel 3x geraakt door Jetse tot hij afgevoerd moest worden. De voorzetten van de immer snelle Pim (we wachten nog tot hij een hoekschop naar zich zelf geeft om in te koppen) kunnen relatief makkelijk door Nick worden afgemaakt. Nick B krijgt een herkansing met de nieuwe keeper en maakt de score af. 1-5. Een leuke wedstrijd om te zien, volgens het publiek 1 van de beteren van het seizoen.