FC Utrecht voetbalkamp gaat niet door

19 oktober 2021 11:30

HJO

Helaas moeten we melden dat er te weinig aanmeldingen zijn voor het FC Utrecht Voetbalkamp. Daarom hebben we samen met FC Utrecht besloten dit niet door te laten gaan.

We begrijpen heel erg goed dat de kinderen die zich hebben aangemeld dit jammer vinden en daarom zijn er alternatieven:

Meedoen aan het FC Utrecht Voetbalkamp bij SO Soest
In Soest heeft FC Utrecht precies hetzelfde kamp georganiseerd als dat bij Vriendenschaar. Hier zijn wel voldoende aanmeldingen voor. Dus wil je nou echt in de FC Utrecht -sfeer voetballen kan je naar dit kamp komen. Mocht je dit willen, kan je Nadja van FC Utrecht even mailen op: n.vollema@fcutrecht.nl  . Zij zal ook nog contact opnemen met iedereen die zich heeft aangemeld bij het kamp dat eigenlijk hier in Culemborg zou zijn.

Meedoen aan het Ubuntu Voetbalkamp in Houten
FC Utrecht organiseert de voetbalkampen allemaal samen met Ubuntu. Zij hebben ook een voetbalkamp in Houten hier kunnen jullie ook aan meedoen! Voor meer informatie kijk even op de website: https://ubuntu-sport.com/club-voetbalkamp/fc-delta-sports-95-voetbalkamp-in-de-herfstvakantie/

Mocht je dit willen kan je ook contact opnemen met Nadja via: n.vollema@fcutrecht.nl  .

We hopen in het vervolg samen met FC Utrecht weer wat moois te organiseren en hopen dat jullie bij het FC Utrecht Voetbalkamp in Soest of het Voetbalkamp in Houten willen aansluiten.

 

 

 

Bron: HJO
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!