Open voetbaldagen Soccer Stars Academy

29 april 2021 13:45

SSt

Voor maandag 3 mei en dinsdag 4 mei 2021 zijn er twee voetbaldagen gepland door Soccer Stars Academy. Dit is een techniekschool voor de jeugd uit Culemborg en omstreken. De dagen staan in het teken van ontwikkeling, uitdaging en groei.

voetbaldagen_actiefoto_2.jpeg

Abid El Idrissi is het gezicht achter Soccer Stars Academy. Hij is op zijn 18e van Vriendenschaar naar FC Den Bosch gegaan. Hier heeft hij drie jaar gevoeltbald. Momenteel voetbalt El Idrissi weer bij Vriendenschaar.

Wat hij vooral heeft gemist tijdens zijn jaren in het betaalde voetbal was de juiste ondersteuning en begeleiding. Zo zegt hij dat je compleet in een andere wereld komt en een juiste voorbereiding belangrijk is in het proces. Vanuit deze gedachte is hij dan ook zijn techniekschool begonnen.

Zo geeft hij op de zondagen training van 11.00 tot 12.00 maar komen er ook twee voetbaldagen aan. Op 3 en 4 mei staan er twee voetbaldagen klaar voor de kinderen van zeven tot veertien jaar. De voetbaldagen draaien om het plezier in het voetballen maar ook de technieken rondom het voetbal. De voetbaldagen worden gegeven door onder andere El Idrissi zelf maar ook door opgeleide trainers. De dagen zullen plaatsvinden op het sportpark van C.V.V. Vriendenschaar. Ze zullen om 10.00 uur van start gaan en tot een uur of 16.30 uur duren.

Aan de voetbaldagen zijn kosten verbonden en je moet je aanmelden op de website van de Soccer Stars Academy. Klik op https://soccerstarsacademy.nl/?page_id=321

Voetbaldagen.JPG

Klik hier voor het uitgewerkte programma voor 3 en 4 mei 2021.

Bron: SSt
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!