Junioren B2 seizoen 1993/94 (update) - C.V.V. Vriendenschaar

Junioren B2 seizoen 1993/94 (update)

8 april 2023 11:30

HJ

Deze foto van de junioren B2 is genomen in september 1993, bij het begin van de competitie seizoen 1993/94.

Het elftal speelde in de derde klasse van de KNVB Afdeling Utrecht. Tegenstanders waren CSW B1, Culemborg ’67 B1, Elinkwijk B3, Kamerik B1, PVCV B1,Ultrajectum B1, Vianen B1 en Vreeswijk B2.

De B2 was geen hoogvlieger en aan het eind van de competitie 1992/93 bevond onze B2 zich op de voorlaatste plaats met zeven punten uit vijftien wedstrijden (een winstpartij leverde toen twee punten op). Culemborg ’67 B1 werd overigens kampioen in deze klasse.

De B2 herbergde geen ‘journalisten’ en bracht slechts twee keer een verslag uit in ons toenmalige clubblad. Maar die van de thuiswedstrijd tegen Kamerik B1 op 22 januari 1994 (overigens verloren met 2-7)1994 was wél interessant. Want we vonden een complete opstelling van het elftal, zij het dat de spelers alleen met hun voornaam waren gegeven. Uit het eerste van de twee verslagen haalden we nog de naam van Saladin. Waarom Peter in het verslag van februari een afscheidswedstrijd speelde, werd in het clubblad niet vemeld.

Goal: Peter (afscheidswedstrijd)
Rechtsback: Khalid
Laatste man: Marcel
Voorstopper: Toby
Linksback: Niels
rechtshalf: Lex
Mid-mid: Lennart
Linkshalf: Wouter (in de tweede helft Nahim)
aanvallende middenvelder: Ferry
rechtsbuiten: Henk
linksbuiten: Kees

In het jaarverslag van de vereniging lazen we dat het elftal, voorzien van drie leiders, een goed geheel vormde. In het begin van het seizoen pakte het elftal weinig punten, maar laterging  het een stuk beter. Een leuk en sportief elftal, aldus de jeugdcommissie van die tijd met Frans van Gestel als jeugdvoorzitter.

De vraag was wie de namen van de spelers, zoals ze op de foto staan, kon leveren. We ontvingen van Wesley van Zoelen Bijna alle namen, waarvoor dank. wie vult de twee gaatjes: de mevrouw staande links en de speler ittend geheel rechts? Reacties, onder dankzegging, kunnen worden gemaild naar hans.jobse@wxs.nl

 

Bron: HJ
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!