Junioren B1 seizoen 1993/94 (Foto van de week) (update) - C.V.V. Vriendenschaar

Junioren B1 seizoen 1993/94 (Foto van de week) (update)

12 januari 2023 11:45

HJ

We zetten dit keer de junioren B1 uit het seizoen 1993/94 in het zonnetje. Een elftal dat in het genoemde seizoen in de landelijke derde divisie speelde en daarin zeer goed presteerde.

Het elftal speelde tegen AGOVV, Ajax, Argon, AWC, DCS, DOVO, DTS ’35, DVC 26, Elinkwijk, Eldenia en VVOG. De tegenstanders waren alle uit de categorie B1, alleen Ajax en Elinkwijk speelden in de derde divisie met een B2-team.

Vriendenschaar eindigde in de competitie op de vijfde plaats met 22 punten uit evenzoveel wedstrijden. Een winstpartij leverde toen nog twee punten op. Ajax B2 werd kampioen met 41 punten uit 44 wedstrijden.  Daarna DOVO en Argon.Met de gedeelde vierde/vijfde plaats, samen met AGOVV, verzekerde Vriendenschaar B2 zich voor het volgende seizoen weer van deelname in de derde divisie.

Onze B1 speelde het hoogste van alle jeugdteams van Vriendenschaar. Leider van de B1zou M. Stoffers zijn. In het jaarverslag van de vereniging werd de B1 geroemd als een gedisciplineerd elftal dat vaak goed en soms zeer goed voetbal speelde.

Snel na plaatsing van de foto kwam al een reactie van Jordaao Pelamonia, die zelf op de foto staat, met de spelersnamen. waarvoor dank.

Bron: HJ
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!