Junioren A1 seizoen 1993/94 (2e update) - C.V.V. Vriendenschaar

Junioren A1 seizoen 1993/94 (2e update)

30 december 2022 8:00

HJ

De junioren A1 stonden in het seizoen onder leiding van het succesvolle nevenduo Rob van Nuyssenborgh (leider, staande links) en Jaap van Nuyssenborgh (trainer, staande rechts). Ze hadden dit team al eerder onder hun hoede.

De junioren A1 speelden in het seizoen 1993/94 in de regionale hoofdklasse van de KNVB Afdeling Utrecht. Tegenstanders waren BVC, CDW, DVS ’33, Geinoord,GVVV, Lelystad, Maarssen, SDVB Valleivogels, Vreeswijk en VVIJ, allemaal met hun A1. Valleivogels werd kampioen, direct gevolgd door Vriendenschaar. Valleivogels behaalde 39 punten uit 22 wedstrijden ( een winstpartij leverde toen twee punten op). Vriendenschaar behaalde 37 punten.

In een nabeschouwing op het seizoen werd in het toenmalige clubblad opgemerkt dat ons elftal het juist tegen Valleivogels had laten liggen. Het verloor tegen Valleivogels een keer en het speelde er een keer tegen gelijk. Verder was er weinig op onze junioren A1 aan te merken. Het was een team met goede discipline en het incasseerde in het seizoen maar heel weinig gele kaarten, laat staan rode, aldus ons clubblad.

De vraag is wie er allemaal op de foto staan.  Al kort na publicatie reageerde Patrick van den Dungen, tegenwoordig opperwachtmeester bij de Marechaussee. Hij gaf vrijwel alle spelersnamen. Jan Willem Prijn meldde vervolgens de laatste naam: Wiebe van der Vaart.

Bron: HJ
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!