Meiden MB1 2007 (Foto van de week) - C.V.V. Vriendenschaar

Meiden MB1 2007 (Foto van de week)

19 december 2022 19:45

HJ

Enige tijd geleden leverde Rob van Dalen enkele foto’s aan van teams waar hij als leider bij betrokken was. Vandaar dat we nu een foto laten zien van de meiden MB1, zoals ze gefotografeerd werden op 3 november 2007.

Zoekende naar informatie over dit meidenteam kwamen we er al snel achter dat van dit meidenteam meer foto’s waren. Enkele maanden geleden en ook drie jaar geleden bleken we al aandacht geschonken te hebben aan dit team. Toen meldden we dat er nogal wat informatie teloor was gegaan. We maakten in die jaren gebruik van een door de KNVB en sportorganisatie NOC*NSF ondersteunde website. Die hield er een paar jaar later mee op.

Uit de door onze club verspreide presentatiegids 2007/08 weten we dat René van Rooij in het seizoen 2007/08 de meiden trainde. En, zoals gezegd, was Rob van Dalen de leider. De meiden MB1 speelden in de tweede klasse en tegenstanders waren Lopik MB1, Valleivogels MB1, Victoria MB1, ’t Vliegdorp MB1, VVIJ MB2 en Zuidvogels MB1. We hebben nog gezocht op de websites van Valleivogels, Victoria Hilversum en Zuidvogels of er nog historisch materiaal was te vinden over het meidenvoetbal uit de tijd van onze MB1. Jammer niet.

We doen het dit keer met deze beperkte informatie alsmede met de hoofdfoto en de direct daarna gemaakte ‘juichfoto’. Omdat we een paar maanden geleden ook al een foto plaatsten van de meiden MB1 uit 2007, verwijzen we voor verdere informatie naar het toen bijgeleverde bericht.
Klik hier.

Meiden_MB1_2007_3-11_2.jpg
Bron: HJ
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!