Pupillen D1 kampioen in 2010 (update)

11 augustus 2021 21:45

HJ

De foto is genomen na afloop van de wedstrijd tegen Jonathan D1 op 24 april 2010. Na een 6-0 overwinning kon onze D1 zich kampioen van de eerste klasse noemen.
Deze foto werd al op 22 juni 2021 als foto van de week geplaatst. Op 11 augustus verzorgde Lionel van Oorschot alsnog de namen van de spelers.
Vandaar deze update.

De D1 van Vriendenschaar liet er geen gras over groeien. Bij de rust had onze D1 al een 2-0 voorsprong genomen. Na de rust werden nog eens vier doelpunten aan de score toegevoegd. Hieronder een paar beelden van de wedstrijd die geleid werd door Huub van Oorschot.
Zoon Lionel speelde bij de D1 mee. Dat betekende geen voordeel voor onze D1, want Huub fluit altijd onpartijdig. De D1 van Vriendenschaar zorgde er overigens zelf voor dat aan de overwinning geen enkel luchtje zat.

DSC09372-1_2.JPGOnder toeziend oog van scheidsrechter Huub van Oorschot wordt een van de Vriendenschaarspelers door Ron de Jager behandeld.

DSC09373-1.JPGEen aanval naar het doel van Jonathan.

DSC09378-1.JPGHet einde van deze wedstrijd nadert. Bij deze aanval van Vriendenschaar is het al 5-0.

DSC09385-1.JPGDe kampioenen maken een ererondje op het veld.

Klik hier voor de eindstand van deze competitie.

Een reactie van Lionel van Oorschot d.d. 11 augustus 2021 leverde alsnog de namen van het kampioenselftal op.