1967 Eerste elftal en bestuur op jacht (update) - C.V.V. Vriendenschaar

1967 Eerste elftal en bestuur op jacht (update)

26 mei 2021 16:00

HJ

Op initiatief van toenmalig voorzitter Cees Dresselhuys gingen het eerste elftal en het verenigingsbestuur in december 1967 op jacht. Niet om versterking voor het elftal te vinden, maar om hazen en konijnen in het veld te schieten.

Zo'n jachtpartij werd toen 'gewoon'gevonden. Of dit anno 2021 nog zo is, is maar de vraag.
Het werd in ieder geval een gezellige dag. De borrel en de boerenkool na afloop bij café van Leur (aan de overkant van de Lek) smaakten uitstekend. Het meest geslaagd van de dag vonden velen echter dat er zo weinig dieren waren geschoten, Aldus Joop van Beuzekom. Hij maakte beide foto's.

Eerste_elftal_op_jacht_1967-2_ingekleurd.jpgV.l.n.r. Antoon Sleeuwenhoek, Ad Soesbergen (trainer), Bart van Overbeek, Janus Wammes, voorzitter Cees Dresselhuys, Simon v.d.Wens, Gerard Smorenburg, Hans de Jager, Wim Sjoer, Wim Gutte, Heleen Dresselhuys (dochter van de voorzitter) en Arie Wammes.

Bij de eerste presentatie van de foto's bleken enkele namen niet juist geplaatst. Cor Verbeek wees ons daar op. Na correctie bleef nog één persoon onbenoemd. Hennie Udo wees erop dat de peroon met de baret op zijn hoofd Bart van Overbeek was.

Bron: HJ
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!