Junioren B1 seizoen 2013/14 (Foto van de week) - C.V.V. Vriendenschaar

Junioren B1 seizoen 2013/14 (Foto van de week)

13 oktober 2020 8:00

HJ

Dit keer een foto van de junioren B1 uit het seizoen 2013/14, dat zeer succesvol was voor deze junioren. Ze werden kampioen en promoveerden van de hoofdklasse naar de landelijke vierde divisie. Trainer/coach was Harrold Oosterom.

B1Teamfoto_CVV_B1_2.JPGDe B1 in de nieuwe trainingspakken. Alle spelers zijn op hun plaats gebleven.Bovenste rij vlnr: Marcel van Dalen (ass.scheidsrechter), Sven Vermeulen, Mick Helmond, Koen Horb, Oemar Fofana, Luit Verschuur.
Midden vlnr: Anouk Bestebreurtje (verzorger), Jonatan Tousalwa, Vincent Zuurmond, Bastian Spriel, Jasper van Empel, Michael Soepnel, Joey Langenberg, Berry Waroux (leider).
Voor vlnr: Mitchel van Dalen, Jordy Waroux, Joram Misbeek, Rens van Vark, Harrold Oosterom (trainer), Jesse Kraaij, Bauke Bakker, Lionel van Oorschot, Ouailid Moussaoui.

De foto's zijn historisch gezien vrij recent, maar voor de junioren op de foto is het anno 2020 'eeuwen' geleden qua lichamelijke en geestelijke ontwikkeling. Dus leuk voor hen, maar ook voor de bezoekers op de website om de foto nog eens te laten zien. De namen staan erbij. 

Deze foto en ook de andere teamfoto werd geschoten op zaterdag 16 november 2013. Het team had op die dag geen competitieverplichtingen en speelde  thuis tegen Theole B1 dat uitkwam in de vierde divisie, terwijl onze B1 op dat moment nog in de hoofdklasse speelde. Vriendenschaar B1 won het duel met 3-0.

De aanleiding voor de foto was dat de B1 in nieuwe tenues en trainingspakken werd gestoken dankzij sponsoring door bouwbedrijf Chr. van Arnhem en door Corinne-Nederlof Co-Piloten, organisatie in educatieve dienstverlening.

Het succes van de B1 was 'onbedaarlijk' te noemen. Het werd ongeslagen kampioen. Er werd slecht één keer gelijk gespeeld. Met onderstaande cijfers kun je thuiskomen:
22 gespeeld, 21 gewonnen, 1 gelijk, 0 verloren, doelsaldo 89-16. Gemiddeld een uitslag van 4-1 per wedstrijd. De B1 was een maatje te groot voor de andere teams.

Op 22 maart 2014 werd onze B1 kampioen, vier wedstrijden voor het einde van de competitie. Zelf won onze B1 met 3-0 van BFC B1, terwijl naaste concurrent NVC B1 met 4-4 gelijk speelde tegen de B1 van Spakenburg. NVC  B1 legde in de volgende wedstrijden het hoofd in de schoot, waardoor onze B1 in punten nog verder kon uitlopen. Uiteindelijk had onze B1 negentien punten voorsprong genomen op NVC2 dat op de tweede plaats eindigde. 

Junioren_B1_kampioen_2014_22-3.jpg22 maart 2014. De B1 is kampioen geworden en juicht voor trainer Harrold Oosterom, die geheel rechts komt aanlopen. Staand v.l.n.r. Mick Helmond, Michael Soepnel (net verscholen achter bloemen), Lionel van Oorschot, daarachter verscholen Vincent Zuurmond, Ouailid Moussaoui (met jas), Luit Verschuur, Jonathan Tousalwa (achter de bloemen), Sven Vermeulen, Oemar Forfana, Jasper van Empel en Harrold Oosterom (trainer, op de rug gezien).
Zittend v.l.n.r. Bauke Bakker (links aan spandoek), Joey Langenberg (rechts aan spandoek), daarnaast Jordy Waroux en Koen Horb eronder.

Bron: HJ
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!