Junioren A2 seizoen 2013/14 (update foto van de week) - C.V.V. Vriendenschaar

Junioren A2 seizoen 2013/14 (update foto van de week)

8 september 2020 19:00

HJ

Dit keer maar eens een vrij recente foto van de week. We presenteren de junioren A2 uit het seizoen 2013/14. De foto is genomen op 26 oktober 2013.

De junioren A2 - toen nog niet JO19-2 - speelden in de tweede klasse 08. We zochten het volgende even op. De junioren A2 waren ingedeeld in een competitie van 11 teams, maar twee teams, PVC en Austerlitz, werden tussentijds uit de competitie teruggetrokken. Maar onze junioren speelden wel nog tegen beide ploegen.Tussen de negen teams die de 'eindstreep wel haalden', eindigde onze junioren op de vijfde plaats. Dus exact in het midden.

Van de twintig wedstrijden die onze junioren speelden, werden er acht gewonnen, twee gelijk gespeeld en gingen er tien verloren. Aantal behaalde wedstrijdpunten 26 en bij een doelsaldo van 45 - 48.

We hebben geprobeerd de spelers op de foto te benoemen. Zie het onderschrift bij de foto. De lezer wordt verzocht om te controleren of de namen goed geplaatst zijn. Ook ontbreken een paar spelersnamen. Dat kunnen wel Ilias el Barnoussi , Mohammed Boukaich, Jim Diemel en Mounir Mekran zijn. We weten evenmin hoe de heren heten die links en rechts van de spelers zitten. Leider van het elftal zou Wieger Bakker zijn, maar die staat niet op de foto.

Dankzij reacties van ondermeer Hennie Vermeulen  en Dirk van der Plas is de opstelling compleet. 

Bron: HJ
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!