Junioren A1 1991 compleet (2e update) - C.V.V. Vriendenschaar

Junioren A1 1991 compleet (2e update)

18 februari 2017 19:45

HJ

De foto is van september 1991 en toont het team van de junioren A1 zoals dat toentertijd in de hoofdklasse van de Afdeling Utrecht uitkwam.

Aan het begin van het seizoen was er een groot probleem, namelijk dat er liefst twintig spelers beschikbaar waren voor dit elftal. Te veel voor het elftal en te weinig voor een tweede A-juniorenteam. Men besloot het bij één A-juniorenelftal te houden. Een aantal jongere spelers stroomde direct door naar de senioren en een paar konden nog meedoen bij de B1 en B2.

De junioren A1 draaiden redelijk mee in de competitie: geen hoogvlieger, maar ook geen degradatiekandidaat. Er werd een keurige vijfde plaats gehaald met 21 punten uit 20 wedstrijden. Een winstpartij leverde toen nog maar twee punten op. 
Hilversum A1 werd met 36 punten kampioen en had een beter doelsaldo dan Saestum A1 dat ook 36 punten behaalde.
Degradatie was er voor Holland A1 dat slechts 4 punten behaalde. En de voorlaatste plaats werd ingenomen door Zuidvogels A1 met 8 punten.
Het voorgaande geeft maar aan dat de 21 punten voor onze A1 nog zo gek niet waren.

Han van Lint kwam met een eerste serie spelersnamen. Chantal van Zwam met de resterende namen, waardoor we ook dit keer de opsteling weer compleet hebben. Alle namen staan onder de foto. Han en Chantal dank voor jullie waarnemingen.

Cees van Dillen. zittend geheel rechts op de foto, is tegenwoordig onze hoofdsponsor. Waarvan akte.

Bron: HJ
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!