Pupillen E3 1994 (laatste update) - C.V.V. Vriendenschaar

Pupillen E3 1994 (laatste update)

2 februari 2016 10:00


Frans Waroux kwam met een foto van een jeugdteam aanzetten zonder te weten welk team het was. We hebben voorlopig aangenomen dat het een pupillen E3 team betreft.

We vroegen de bezoekers van de website of zij weten welk team het is en welke spelertjes erop staan.

Er waren al wel enkele aanwijzingen.
De foto is genomen op 18 september 1994, zoals rechts onderaan op de foto vermeld. En kijkend naar de achtergrond is de foto niet bij Vriendenschaar gemaakt.

18 september 1994 is een zondag, terwijl de jeugd normaliter op zaterdag speelt, in dit geval 17 september 1994. Of de foto moet pas op 18 september zijn afgedrukt, maar dat is onwaarschijnlijk, want het was zondag.

We hebben in de clubbladen van het seizoen 1994/95 gekeken of de foto hierin is afgedrukt. Dat is niet het geval. Ook een soortgelijke foto is niet gevonden.

Wel vonden we in het clubblad een fotootje van de pupillen E2 met shirtreclame. Op die foto staat ook één spelertje met shirtreclame van Denocard, dezelfde reclame als op de shirtjes van deze foto van de week. Het doet vermoeden dat de E2 op de desbetreffende dag niet compleet was en een spelertje van de E3 werd meegenomen. Maar het kan ook een spelertje van de E4 of E5 zijn geweest, zoveel E-teams had Vriendenschaar toentertijd.

De bij de foto gestelde vragen waren:
Wie weet welk team dit is?
Wie weet waar de foto is genomen?
Wie kent namen van spelertjes op de foto? 

We nemen nu maar aan dat het een pupillen E3-team betreft. Niet bekend blijft waar de foto is genomen.
Han van Lint, trouw foto-van-de-week-reageerder, kwam met twee namen. Lien Pothuizen kwam vervolgens met alle namen, uitgezonderd de achternaam van het spelertje met de  voornaam Jawad. Echter Justin de Weger reageerde ook en hij wist de achternaam van Jawad. Bovendien gaf hij enkele correcties op de namen door. Hij verbaasde zich overigens dat hij niet zelf op de foto stond, want hij had van de F-pupillen tot en met de A-junioren altijd met Kees van Zanten samen gespeeld. Blijkens de foto kennelijk toch een keertje niet.

Bron: HJ
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!